p6 спортски дисплеј предводена од отвореноП6 фудбалски спортови предводени од дисплејот

Место: Сауди; производ: p6 дисплеј предводена од спортови, големина: 308 км

надворешни капаци на сериите во HD надворешно предводено прикажување p6, надворешен предводени дисплеј p8. оваа серија на надворешни предводени дисплеи имаат помал степен од p10mm надворешните предводени екрани, а резолуцијата на предводениот дисплеј е поголема од p10 дисплејот предводена од надворешната страна.