Воспоставено во 2005, Hite LED е снабдувач и производител на професионални решенија за дисплеи од големи размери, која има своја Р.&Д оддел и вкупно повеќе од 10,000 квадратни метри ултра чиста, анти-статичко растение, најнапредната автоматска опрема.

Hite LED го интегрираше ланецот за снабдување со предводен дисплеј, ние нудиме и произведуваме водечки контролори на дисплеј, водени челични плакари на екранот, пакети со летање и предводени екрани со наши сопствени простории. ние посветуваме многу ресурси на иновациите на нашите LED дисплеи производи. Нашиот Р.&D персоналот зафаќа 14% од сите вработени. Со толку силен инженерски тим, ние се гордееме во обезбедување на иновативни и задоволувачки производи на нашите клиенти. И, ние постојано развиваме разни нови производи за да ги исполниме барањата на пазарот и да ги водиме трендовите во екрани за рекламирање.

LED Hite има целосен опсег на LED дисплеи со цел LED екран, тие можат да се користат и во затворено и на надворешно опкружување: LED дисплеј за рекламирање, LED сцена приказ, лак LED дисплеј, камион мобилен дисплеј, LED дисплеј за спорт, ЛЕР приказ за сообраќајни информации и за сите видови изнајмување и фиксно решение за оглас.

предводено од wallидно видео

Претпријатие Култура

Интегритет , Убавина , Достоинствено

 

предводена wallид (2)

Целта на претпријатието

Највисок производител во светот!

 

панели предводени

Мисија на претпријатија

Понудете дисплеј предводена од прва класа

предводени идови на екранот

Вредност на претпријатието

Расте со наши драги клиенти

 

Култура

Тестирајте ја оваа слика

Претходна цел: Чесност, Убавина и доблест

Мисија на претпријатија:Длабоко проучете и иновирајте, обезбедуваат водечки производи, растат со вработените, понудената со клиентите, го отплати општеството, и се стремиме да станеме лидер во индустријата.

Деловна филозофија:репутација прво, квалитет прво, извонредност, прва услуга

Бизнис стил:Ефикасно, Ригорозни, Иновативни, Тим

Имајте прашања? Имаме одговори!
Добијте одговори за цени, Спецификации, Инсталација, и повеќе