Сервис & Поддршка

Ние ќе обезбедиме услуга пред продажба,услуга за пост-продажба и обука за сите клиенти.

Услуга по продажбата

Ние нудиме две години гаранција за производите. Откако ќе истече гарантниот рок од две години, ние ќе ги наплаќаме трошоците за суровини за одржување. Нема да понудиме бесплатно одржување за следниве околности: 1. Дефект предизвикан од злоупотреба, вклучително и неправилно расклопување ,или тестирање и други злоупотреби. 2.Оштетување како резултат на злоупотреба на корисникот. 3.Оштетување на школка или оштетување на компонентите во употреба. Трошоци за пост-продажба техничка поддршка willе организираме инженери да помогнат при инсталацијата и упатството за одржување, клиентите треба да ги сносат сите трошоци направени за техничката услуга по продажбата, вклучувајќи плаќање виза, пансион ,храна ,такса за превоз и така натаму.

Имајте прашања? Имаме одговори! Добијте одговори за цени, Спецификации, Инсталација, и повеќе