5+

Еден од најголемите пет производители на фабрички фабрички екрани во Кина, ние самостојно развиваме панели и контролори предводени од затворен простор на отворено

0.9+

Силна способност за развој Hite Led е првиот што разви телевизор со мал удар од 0,9 mm;Вложивме многу во градењето на LED-екран за изнајмување на високо ниво.

17+

Силен производствен капацитет
Hite LED во моментов има опрема за производство од светска класа и опрема за тестирање на LED серии со дисплеи;

1000+

Понудно партнерство
Ние исто така сме посветени на формирање на понудено партнерство со нејзините партнери.

120+

Производите продаваат добро во повеќе од 120 земји, 32 провинции и општини директно под Централната влада на Кина, и скоро 30,000

100+

Професионален меѓународен тим
Имаме професионален тим за меѓународен пазар и персонал за техничари за да обезбедиме професионално консултанство,

Имајте прашања? Имаме одговори!
Добијте одговори за цени на LEDид за LED видео, Спецификации и инсталација, и повеќе