Сервис & Поддршка

Ние ќе обезбедиме услуга пред продажба,услуга за пост-продажба и обука за сите клиенти.

Услуга пред продажба

Целосно разбирање на клиентите’ барањата и користењето на околината се важни, ќе го обезбедиме вистинското решение, вклучувајќи спецификација на производот,перформанси на производот, користење на околина и придружни објекти,помагајќи им на клиентите да изберат шема за појавување ,како што е водениот тип на дисплеј,контролен систем, конфигурација на моќност ,сигнален кабел и така натаму.

Имајте прашања? Имаме одговори! Добијте одговори за цени, Спецификации, Инсталација, и повеќе