3Д голо око Видео wallид со LED екран за рекламирање на брендот

Интерактивен подиум за танцување предводеше wallид на екранот за настани

P1.25 HD екран со ЛЕД со мал чекор

П4 надвор 90 дисплеј со вертикален предводник на степен

P5 билборди предводени од висока осветленост

P1.875 40ид со освежување со брзина на освежување 3840hhz

P1.56 панели на екранот со висока резолуција

P2.5 дисплеј со лента и мек модул

P4.81 флексибилен LED дисплеј на отворено

P5.95 екран за изнајмување сцена на отворено

P3.91 тенок видео рекламирање на отворено

P2.976 4K предводена видео wallидна табла

P3.91 затворен мобилен LED дисплеј

P2.976 сценски концерт предводеше билборди

П2.6 500*500 предводена видео-екран

P3 видео-емисија за внатрешно рекламирање

P2.5 видео wallид за внатрешно рекламирање