стакло транспарентно видео рекламирање предводено од дисплејот, p3.91 p7.8 p10.4 затворен и надворешен екран предводена од завеса за завеси, многу транспарентен во дизајнот погоден за изнајмување и фиксирани ledидови на панели предводени.

WhatsApp WhatsApp нас