стр.9.91 надворешен водоотпорен надворешен екран пред танцување, привлечен интерактивен видео-приказ предводена од видео, интерактивен екран на допир предводена од силен добар квалитет p3.91 p4.81 p6.25 и p10.4 , се користи за настани на дискови, како и за ноќно клупско видео

WhatsApp WhatsApp нас