ЗА НАС

Историски настан

2018

2018 Working harder and forging forward. Февруари, 2018 Implementing a value of 10 милиони RMB за предводените екрани во април април,2018 got the prize of “2018 LED video screen initiative Prize” June,2018 releasing K series outdoor SMD display solution.

2017 the Second development to start an era of intelligence and convenience.
Јан , 2017 the intelligence concept leads LED Screen industry to a age of intelligence, со нови серии на паметни предводени дисплеи откриени постојано.
2016 Во 2016, производите на компанијата беа позиционирани во производи со мал удар, налепници за затворен и надворешен простор, и high-end серија на производи за изнајмување, и разви а “Кинг Конг” дисплеј серија за изнајмување.

2009

Во 2009, компанијата се прошири по петти пат, производство на канцелариска површина од 15,000 м2, додавање на повеќекратна опрема за автоматизација и автоматски линии за производство, и поставување канцеларии во Хонг Конг, Соединетите држави, и Европа.

2014

Во 2014, компанијата успешно разви 110 производи со стандардна големина, и инвестираше повеќе од 30 милиони јуани во SMD производни линии за набавка на опрема, кој стана едно од најмоќните претпријатија за преработка на СМД во индустријата.

2008 Во 2008, компанијата ја оствари втората експанзија, со производна површина од 1,5000 м2 и продажба на над 10 милион, кои успешно се проширија на меѓународниот пазар. Компанијата има регистриран капитал од 1 милион.

2005

2005 Приказ на Хајтл., ООД. е основана. Компанијата зафаќа површина од 1000м2 и има продажба на 3 милиони во истата година. Тоа главно продава надворешни дисплеи со целосна боја. Регистриран капитал на 300,000.

Имајте прашања? Имаме одговори! Добијте одговори за цени, Спецификации, Инсталација, и повеќе