p5.95 екран на екранот предводена од спорт

стр.5,95 спортски стадион предводена displayид за прикажувањестр.5,95 спортски стадион предводена displayид за прикажување

Место: Америка; големина: 46 км; производ: p5,95 предводена видео wallидна плоча

стр.5,95 дисплеј предводена за изнајмување на отворено со 140 Angle агол на гледање,привлечен за пошироката публика; ± 15 прилагодување на аголот е дозволено за сценско дизајнирање;ниво на заштита е ip65, погодно за апликација на отворено.