p8 спортски стадион предводена од видео wallидот

Место: Шпанија; големина: 68км; теренот: стр8

на дисплеј предводена од P8 спортски периметар се користи за рекламирање околу спортски места како што се фудбалски игралишта и терени за кошарка. додека уживате во возбудливите игри, информациите за рекламирање се играат циклично. тоа е совршена комбинација на современи спортови и комерцијално управување. хуманизираниот дизајн ја штити и личната безбедност на спортистите.