стр.5,95 дисплеи предводени од надворешна страна p5,95 производител на фабрики предводени од екранот

Производ: стр.5,95 дисплеј предводена од спортови; големина: 68 км’ место: Полска

стр.5,95 дисплеј предводена од отворено 500мм * 500мм / 500мм * 1000мм. 1. стандардизирана големина и светлина & тенка структура: усвојува цврст метален материјал, со прилично ригидност, мала тежина и голема точност. висок квалитет на сликата, просечна униформност 5%, максимална униформност 1%; висока фреквенција на освежување и сиво ниво.