Систем за водење видео контролер за светло во боја X1 / X2 / X3 / X4 / X6 / X7 / X8

Дали барате видео контролер за вашиот екран со LED дисплеј P3.91? Дали ви требаат длабоко контролирани графички детали за прикажаните LED видеа? Ако така, подобро е да побарате видео контролер што може да помогне во исполнувањето на овие барања.

За ова, Видео контролорите од серијата Х на Colorlight нудат голем број на ефикасни модели што ги задоволуваат вашите потреби - од Colorlight x2 до Colorlight x6, Светло во боја x8, и многу повеќе основни, како и напредни мводени рекламни wallsидовиodels. Значи, без понатамошно разочарување, ајде да продолжиме и да разговараме за најдобрите од моделите на X-серијата, дали ќе?

светло во боја x6
Х-серија:

Светло во боја X1:
Еден од најосновните и лесни за функционирање видео контролери од Color-X-серијата е X1. Овој модел доаѓа со сите потребни функции и придружни карактеристики за исполнување на вашите основни барања за видео-контрола на ЛЕР-дисплејот

Светло во боја X2
Сега следниот модел е Colorlight X2, што е сигурно понапреден модел од претходниот.

Светло во боја X3:
X3 доаѓа со носивост од 2.60 милиони пиксели што го прави многу поефикасно за вас да добиете висококвалитетна графика во LED видеа.

Светло во боја X4:
Слично на претходните модели, овој X4 модел на X-серијата исто така доаѓа со сите основни и потребни карактеристики за сигурно и ефикасно контролирање на видео. Сепак, она што ја прави разликата тука е што овој модел поддржува влезни порти за видеа

Светло во боја X6:
Новиот Colorlight X6 служи како понапреден модел за контрола на видео со присуство на разни приклучоци за дигитален сигнал.

Светло во боја X7
Моделот X7 е модел на следното ниво на X-серијата што ги нуди сите карактеристики што ги нуди моделот X6, сепак со додавање на уште некои карактеристики. Ова главно вклучува присуство на 16 поддршка за различни претходно поставени режими, што ви овозможува да ги вчитате зачуваните претходно поставени параметри за контролирање и управување со LED дисплејот

Светло во боја X8
На крај, но секако, ни најмалку, Colorlight X8 е несомнено еден од врвните модели на видео контролорите од серијата X. Ви нуди поддршка со разни пристаништа за дигитален сигнал

× WhatsApp