Светло во боја C1 / C2 / C3 / C4 / C6 / C7 LED контролер плеер за предводени знаци

Дали барате плеер за ЛЕД контролер што може да ги подобри работните перформанси на вашите ЛЕД-дисплеи и да ви помогне лесно да управувате со екранот за комерцијален дисплеј? Ако така, тогаш моделите на Colorlight’s LED Controller Players од серијата C се достојни за ваша доверба и употреба. Од присуството на сите основни модели до напредните како што е Colorlight C3, Светло во боја C4, Светло во боја C6, и C7, серијата Ц има доволно опции за да донесете ефективна одлука за инвестирање.изнајмување предводен wallид

Сепак, при што секој модел е различен и се разликува во неговите напредни карактеристики, ајде да продолжиме и да го откриеме секој од моделите од серијата Ц подолу.

Ц-серија

Ц1:
Моделот на Colorlight's C1 на LED-контролерот плеер од серијата C доаѓа како основна опција за LED плеер со сите потребни функции достапни за да ви служи. Ова вклучува присуство на функција за управување со облак што поддржува поврзување на Интернет и максимален капацитет за вчитување од 130,000 пиксели. Овој капацитет за полнење го опслужува вашиот LED дисплеј со пристоен резултат на графичко контролирање.

Исто така, вклучува точна опција за синхронизирана репродукција со повеќе плеери за поврзување со ЛЕР-дисплејот истовремено. дополнително, добивате внатрешна меморија од 4 GB, USB приклучок за диск, и игра слот, и употреблива карактеристика на крајниот корисник од 1.5G.

C2:
Моделот C2 од оваа серија ви нуди неколку понапредни одлики за управување со контролирањето на LED дисплејот. Со присуство на поддршка за поврзување преку Интернет на овој модел преку LAN, WiFi, и 4G, можете лесно да ја контролирате интернет конекцијата на вашиот LED дисплеј. дополнително, вклучува карактеристика на унифицирано управување на повеќе екрани и мулти-услуги низ различни региони. Згора на тоа, дозволено е да играте повеќе прозорци и преклопувања на прозорци, додека слободно се поставуваат големината и локацијата.

Исто така, овој модел доаѓа со моќни функции за следење на опремата, издание на програмата, распоред и објавување на кластери, и многу повеќе што го подобруваат вашето работно искуство. На крај, исто така поддржува GPS за да ви помогне да постигнете понапредно корисничко искуство.

С3:
Овој Colorlight C3 ви нуди сите основни карактеристики присутни во претходните модели. Сепак, Она што го прави овој модел понапреден и посигурен е тоа што работи на контролирање на ЛЕР без поддршка или потреба од компјутер. Моделот од новата генерација служи како поконвенционален и економичен модел што може да се управува и контролира директно на вашиот LED дисплеј.

дополнително, овој модел ги вклучува индустриските компоненти и вградениот оперативен систем што служи како мала и безбедна опција за ваша употреба. Со сето ова, лесно може да се потпрете на овој модел како постабилен модел кој е широко користен за рекламни дисплеи и потреби за контрола на дигитални сигнали.

C4:
Слично на C3, овој Colorlight C4 исто така ви ги нуди истите карактеристики на претходните модели кои се нудат со многу поголема стабилност и ефикасен работен исход. Сепак, дополнителните одлики во овој модел вклучуваат функција за емитување содржина во реално време, заедно со неговото следење, работен статус, и непосредна изведба на повратни информации. дополнително, добивате управување со овластување на повеќе нивоа, шифриран канал за податоци, и овластен сертификат што додава повеќе на неговото безбедно и сигурно работење.

C6:
Со овој модел на Colorlight C6, ја добивате истата вообичаена карактеристика на режимот за репродукција без потреба од компјутерско поврзување. Сепак, она што дополнително им додава на предностите е присуството на вградена WiFi-точка што може да се поврзе со мрежи LAN и WAN и 3g / 4G. Оваа функција може да се управува и контролира преку интелигентен далечински управувач; правејќи ви лесно и паметно управување со уредот.

Сето ова, и сите основни и ефикасни карактеристики на работа на овој плеер за контролори на ЛЕД додаваат поголема леснотија на контрола и употреба за рекламирање на ЛЕД-екрани, како и на егзибициони ЛЕД-екрани, и уште повеќе. Заедно, можете да се потпрете на овој модел за попрофесионално и напредно работно искуство.

C7:
Слично на претходните модели, C7 исто така ги има сите основни и неопходни карактеристики на LED видео контролирање од интернет конекција до повеќекратно управување со екранот и многу повеќе. Сепак, исто така, вклучува неколку напредни и професионални карактеристики, како што е поддршката за GPS, HDMI влез, и излезна порта за јамка. дополнително, овој модел исто така може да се постави како режим на АП, а притоа лесно да се поддржува управувањето со програмата и поставувањето параметри преку кој било уред, т.е.. паметни телефони, Компјутер, таблети, итн.

Освен сето ова, овој модел ви нуди и вграден простор за складирање 8G за да ја подобрите вашата леснотија на работа и корисничко искуство.

× WhatsApp