360 видлив креативен екран предводена од затворен простор

Екранот за LED сфера може целосно да се користи за замена на традиционалните екрани за рекламирање. Апликации: музеј, планетариум, изложба, спортски стадион, аеродром, железничка станица, трговски центар, бар , итн.
× WhatsApp