240mmx120mm внатрешен високо квалитетен P2.5 P3 P4 флексибилен екран со екран

Пикселски модули со внатрешна флексибилна кривина од 2,5 мм на пиксели, еден од најкреативните производи за внатрешно рекламирање, да се изгради крива,кружен столб, да реализира некои апликации за привлекување внимание.

× WhatsApp