УДД-дисплеј со ултра висока резолуција ЛЕД-дисплеј P1.9 LED-екран со одличен чекор за рекламирање во затворено

Ултра-фини LED дисплеи за видео-wallид со висока висина прифаќаат висока LED дисплеј за капсулација SMD како панел за приказ. Поддржува непречено спојување за да се формира дигитален дисплеј систем со висока резолуција, и исполнува повеќе барања во различни области, како што се радио и телевизија

× WhatsApp