Екран на отворено LED диоден екран во целосна боја за одржување

Модул за екран со дисплеј предниот екран со висока осветленост предводена од дисплејот p10 p6 p5 p4 надворешен HD дигитален билборд за надворешно рекламирање во улица

× WhatsApp