Ngjyra e sistemit të udhëhequr nga kontrolluesi i videos X1 / X2 / X3 / X4 / X6 / X7 / X8

A po kërkoni një kontrollues video për ekranin tuaj të ekranit LED P3.91? A keni nevojë për detaje grafike të kontrolluara thellë për videot LED të shfaqura? Po të jetë kështu, është më mirë të kërkoni një kontrollues video që mund të ndihmojë në përmbushjen e këtyre kërkesave.

Për këtë, Kontrolluesit e videove të serive X të Colorlight ofrojnë një larmi të madhe modelesh efikase që plotësojnë nevojat tuaja - nga Colorlight x2 te Colorlight x6, Dritë me ngjyra x8, dhe shumë më themelore, si dhe m të përparuaraudhëhequr nga muret reklamueseodels. Pra, pa zhurmë të mëtejshme, le të shkojmë përpara dhe të diskutojmë për modelet më të mira të serive X, do të mundemi?

drita e ngjyrave x6
Seritë X:

Ngjyra X1:
Një nga kontrollorët video më themelorë dhe më të lehtë për t’u funksionuar nga seritë X të Colorlight është X1. Ky model vjen me të gjitha funksionet e nevojshme dhe tiparet mbështetëse për të përmbushur kërkesat tuaja themelore të kontrollit të videos në ekranin LED

Ngjyra X2
Tani modeli tjetër është Colorlight X2, i cili me siguri është një model më i përparuar se ai i mëparshmi.

Ngjyra X3:
X3 vjen me një kapacitet ngarkimi prej 2.60 milion pixel duke e bërë shumë më efikase për ju që të fitoni grafikë me cilësi të lartë në videot LED.

Ngjyra X4:
Ngjashëm me modelet e mëparshme, ky model X4 i serisë X gjithashtu vjen me të gjitha tiparet themelore dhe të nevojshme për një kontroll të besueshëm dhe efikas të videos. megjithatë, ajo që bën ndryshimin këtu është se ky model mbështet portat hyrëse për videot

Ngjyra X6:
Colorlight X6 i ri shërben si një model më i përparuar i kontrollit të videos me praninë e portave të ndryshme të sinjalit dixhital.

Ngjyra X7
Modeli X7 është një model i nivelit të ardhshëm i serisë X që ofron të gjitha tiparet e ofruara nga modeli X6, megjithatë me një shtesë të disa veçorive të tjera. Kjo kryesisht përfshin praninë e 16 modalitetet e ndryshme të paravendosura mbështesin, duke ju lejuar të ngarkoni parametrat e paravendosur të ruajtur për kontrollimin dhe menaxhimin në ekranin LED

Ngjyra X8
së fundi, por sigurisht, jo për të paktën, Colorlight X8 është padyshim një nga modelet kryesore të video kontrollorëve të serisë X. Ju ofron me një mbështetje të porteve të ndryshme të sinjalit dixhital

× WhatsApp