RRETH NESH

Ngjarja historike

2018

2018 Të punosh më shumë dhe të falsifikosh përpara. shkurt, 2018 Zbatimi i një vlere të 10 milion RMB për ekranet e ekranit të udhëhequr Prill,2018 mori çmimin e initiativemimit të Iniciativës për ekranin e videove të vitit 2018 ”Qershor,2018 duke lëshuar zgjidhje të ekranit SMD në natyrë të serive K.

2017 zhvillimi i dytë për të filluar një epokë inteligjence dhe komoditeti.
Janar , 2017 koncepti i inteligjencës e çon industrinë e LED Screen në një epokë inteligjence, me seri të reja të ekraneve të udhëhequra zgjuar të zbuluara vazhdimisht.
2016 Në 2016, produktet e kompanisë ishin pozicionuar në produkte me hapa të vegjël, afishe shtëpie dhe të jashtme, dhe seri të niveleve të larta të produkteve me qira, dhe zhvilloi një “Kingkong” Ekran i serisë me qira.

2009

Në 2009, kompania u zgjerua për herë të pestë, prodhimin e një zone zyre të 15,000 m2, duke shtuar pajisje të shumëfishta automatizimi dhe linja automatike prodhimi, dhe ngritjen e zyrave në Hong Kong, Shtetet e Bashkuara, dhe Evropa.

2014

Në 2014, kompania me sukses zhvilloi produkte me madhësi standarde 110 ”, dhe investoi më shumë se 30 milion juan në linjat e prodhimit SMD për të blerë pajisje, e cila u bë një nga ndërmarrjet më të fuqishme të përpunimit të SMD-së në industri.

2008 Në 2008, kompania arriti zgjerimin e dytë, me një sipërfaqe prodhimi prej 1,5000 m2 dhe shitjet e mbi 10 milion, e cila u zgjerua me sukses në tregun ndërkombëtar. Kompania ka një kapital të regjistruar të 1 milion.

2005

2005 Shfaqja e Hightle., Ltd. u vendos. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 1000m2 dhe ka shitje të 3 milion në të njëjtin vit. Kryesisht shet ekrane me ngjyra të plota. Kapitali i regjistruar i 300,000.

Bëni pyetje? Kemi përgjigje! Merrni përgjigje në lidhje me icingmimet, specifikimet, instalim, dhe me shume