FAQ

Si të zgjidhni ekranin LED me cilësi të lartë?

1. LED me cilësi të lartë
LED-të në natyrë ne zgjedhim Nationstar LED që kanë besueshmëri dhe kontrast të lartë,kënd të gjerë pamjeje dhe qëndrueshmëri të mirë që plotësojnë nevojën e shkëlqimit të lartë,shkalla e lartë e rifreskimit,shkallë e lartë gri dhe mbani ngjyrën natyrale njëherësh me uniformitet më të mirë ngjyrash.

2. Maska e modulit LED
Ne përdorim maskën më të mirë të pastër të zezë me Louvre, JO me shkëlqim me kontrast më të mirë. do të rrisë shkëlqimin në dritën e ditës për aplikimin e drejtuar në ekran të udhëhequr në natyrë kur direkt në dritën e diellit.

3. IC ngarje
Për të arritur performancën më të mirë vizuale të ekranit tonë të udhëhequr nga brenda dhe jashtë,ne përdorim IC më të mirë të drejtimit, me shkallë të lartë freskimi,nivel i lartë gri me teknologjinë më të fundit. dhe konfiguroni efikasitetin më të mirë të shkëlqimit nga Softueri i ekranit LED.

4. Shkëlqim i lartë
Pasi përfundoi modulin e udhëhequr,do të kemi 48 orë për plakjen e modulit të udhëhequr.kërkoni Asamblenë e Kabinetit-Konfigurimin e Programeve-LED Display Inspektimin-Etiketimin-Testin e tensionit të lartë-Rezistencën tokësore-Test-QC-Paketimin. Pas paketimit,Ne do të organizojmë dërgesën për Konsumatorët në të gjithë botën.

Problemet e zakonshme të ekranit të ekranit LED1.

Farë kërkon UTP?
UTP do të thotë çiftëzim pa mbrojtje i çiftuar, është një lloj teli neto,gjithashtu do të thotë RJ-45 për të transmetuar sinjalin DVI.

2. Cili është sistemi sinkron i kontrollit?
Do të thotë që nuk ka nevojë për tela dhe PC kur është duke luajtur, thjesht redaktoni së pari skedarët e luajtjes me kompjuter,atëherë përmes një teli data kopjoni atë në USB, Kartë CF,Karta SD / MMC. Dhe vendosni kartën në ndërfaqen e jashtme të kartës marrëse, atëherë ekrani do të luajë skedarët e redaktuar.

3. Cili është ndryshimi midis katranit të pikselave reale dhe virtuale?
Pixel-i virtual mund të arrijë ndarjen në pixel,(4LED) të jetë 4 herë ndarje pixel, dhe (3LED) të jetë 6 herë në pixel share.so do të jetë efekt më i mirë për të luajtur foto ose video,siç janë:video ka 320x240dots,nëse shfaqim me pixel virtual, atëherë do të jenë 640x480dots për të shfaqur videon,më shumë përkufizim.

4. Cila është pesha e kabinetit (përfshirë të gjitha pjesët)?
Për kabinetin e çelikut pesha më pak se është 65kg,dhe për kabinetin e aluminit është 55 kg, dhe pesha e kabinetit 960mmx960mm është 58 Kg(çelik),50 Kg(alumin) përfshirë të gjitha pjesët.

5. Farë janë LED-et e Silan-it?
LEDs Silan është bërë në Kinë, është një kompani publike me cilësi të besueshme. Shumë prodhues të Display po përdorin(http://www.silan.com.cn/english/include/default.aspx) por ju mund të tregoni LED-të gjithashtu,si:Cree,Nichia ose Avago.

6. Farë është karta dërguese / karta marrëse?
Dërgimi i kartës për të dërguar sinjalin DVI (karta grafike me ndërfaqen sinjalike DVI tranziton sinjalin DVI në kartën dërguese) në ekran, marrja e kartës + karta shpërndarëse për të dërguar sinjalin DVI në të gjitha modulet

7. Ku do të lidhej kablloja DVI?
Sinjali DVI, Kartelë grafike për dërgimin e kartës në kartën e marrjes + karta shpërndarëse në ekranet. thjesht përdorni tela të të dhënave RJ-45 për të lidhur kartën dërguese dhe kartën e marrjes.

8. Cila është përdorimi i kartës grafike dhe kartës qendrore dhe ku mund të vendoset?
Karta grafike është e fiksuar në ndërfaqen PCI ose VGA të tastierës PC. karta shpërndarëse e fiksuar në kartën marrëse për të zgjatur sinjalin

9. Farë do të thotë Metoda e drejtimit?
Metoda e drejtimit nënkupton përdorimin e drejtimit IC për të kontrolluar LED, 1/1 skanimi nënkupton një pin për të kontrolluar një LED. zakonisht përdoret për natyrë. ne kemi 1/2,1/4,1/8,1/16 për Indoor, sepse kjo do të ndikojë në shkëlqimin dhe konsumin e LED-ve.

10. Farë do të thotë IC Driving?
Drejtimi IC do të thotë të kontrollosh rrymën e LED-ve,ZHEL zakonisht është rryma konstante 0.16mA deri 1.2mA. kështu që është e rëndësishme që në ekran të përdoret IC mirë e drejtimit, kemi përdorur TOSHIBA TB62726.

11. Farë do të thotë notat e Mbrojtjes?
IP65 nënkupton mbrojtjen e papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri. kështu që mund të përdoret në natyrë,nëse IP54, atëherë do të përdoret shtëpie

12. Farë do të thotë notat Grey?
Notat gri do të thotë një ngjyrë nga shkalla më e errët deri në më shumë shkëlqim. Më shumë nota Gray nënkupton më shumë ngjyra të shfaqura dhe më shumë përkufizim.

13. Farë do të thotë frekuenca Refresh?
Shpejtësia e shndërrimit të kornizës, më e lartë,më të rehatshme kur ne jemi duke kërkuar atë. Për shkak se nuk ka vonuar në ekranin pic

14. A do të ketë produkti një ndërprerës / fikje ose do të qëndrojë i ndezur për sa kohë që është i kyçur?
Ne mund ta aktivizojmë / çaktivizojmë furnizimin e pluhurit përmes softverit tonë të sistemit të kontrollit, kështu që mund ta ndizni / çaktivizoni përmes PC-së. Ne gjithashtu mund të vendosim kur ekrani është i fikur dhe kur ekrani është i ndezur.

15. Imazhet në këtë produkt mund të azhurnohen vetëm duke përdorur RS232 ose mund të kontrollohen nga një vendndodhje tjetër përmes Bluetooth? Si për një telekomandë?
tani, ne kemi sistemin e kontrollit të asinkronizmit. ne kemi një kartë marrëse në Ekran, ajo ka integruar Mikro-Sistemin që ka funksionin për të ruajtur dhe luajtur Video. ajo ka ndërfaqen e jashtme me USB, Kartë CF,SD / MMC Card për të ruajtur skedarët Video. thjesht duhet të redaktoni videon në PC tuaj, dhe pastaj kopjoni atë në pajisjet e jashtme. ajo mund të luajë MPEG,AVI,RM,MP3 etj. pixelet totale që mund të kontrollojë janë 320 × 192 pika. kështu që mund të përdoret në ekranin e vogël.Pc kontrolli i kujtesës mund të menaxhojë dhe monitorojë një grup të rrjetit televiziv të udhëhequr përmes internetit ose lan.

16. Sa lagështi mund të durojë ky produkt?
Lagështia që punon në ekran është 10%-95% RH dhe temperatura e punës është -20 në +60 gradë. do të jetë punë normalisht në motin e egër.

17. Farë është një LED dhe një PIXEL?
LED është akronimi i Diodës që lëshon dritën dhe është një gjysmëpërçues që lëshon dritë të dukshme kur energjia elektrike kalon nëpër të. Emetimi i dritës varet nga elektronet që rrjedhin midis anodës dhe katodës dhe ngjyrës së emisionit vizual (që mund të jetë e Kuqe, e gjelbër, blu, qelibar, Të bardhë ...) varet nga materiali i përdorur.

18. Farë është KITSHTIMI dhe ZGJIDHJA e Ekranit LED?
Gjendja e një ekrani LED përcakton distancën midis pikselave, e shprehur ne milimetra. Kjo masë themelore përcakton karakteristikat dhe performancat e një ekranet LED maxi: katrani në të vërtetë është një faktor përcaktues i distancës së shikimit të një ekrani.

janë në vijim: #1 - Rezolutë: pasi ekranet në natyrë zakonisht shikohen nga distanca më të mëdha, ata nuk kanë nevojë për rezolucionin më të lartë (nga distanca e madhe syri i njeriut nuk diskriminon detaje të vogla sidoqoftë). Kostoja për shkak të dimensioneve të mëdha kompensohet me zgjidhjen më të ulët të nevojshme për të siguruar një cilësi të mirë të imazhit.

Bëni pyetje? Kemi përgjigje!
Merrni përgjigje në lidhje me icingmimet, specifikimet, instalim, dhe me shume