Themeluar në 2005, Hite LED është një ofrues dhe prodhues i zgjidhjeve ekranit profesional në shkallë të gjerë, që ka R tonë&Departamenti D dhe një total më shumë se 10,000 metra katrorë ultra të pastër, bimë anti-statike, pajisjet më të përparuara automatike.

Hite LED ka integruar zinxhirin e furnizimit me ekran të udhëhequr, ne ofrojmë dhe prodhojmë kontrolluesit e ekranit të udhëhequr, kabinete çeliku të ekranit të udhëhequr, paketat e rasteve të fluturimit dhe ekranet e udhëhequra me lehtësitë tona. ne i kushtojmë shumë burime inovacionit të produkteve tona të ekranit LED. R-ja jonë&D stafi zë 14% nga të gjithë punonjësit. Me një ekip kaq të fortë inxhinierik, ne krenohemi në sigurimin e klientëve tanë me produkte inovative dhe të kënaqshme. Dhe ne kemi zhvilluar vazhdimisht produkte të ndryshme të reja për të përmbushur kërkesat e tregut dhe për të udhëhequr tendencat në ekranet e shfaqjes së reklamave.

Hite LED ka gamë të plotë të shfaqjeve me ngjyra të plota të Ekranit LED, ato mund të përdoren si në ambiente të brendshme ashtu edhe në ambiente të jashtme: Ekran i reklamave LED, Ekrani i skenës LED, Ekran LED me hark, ekran udhëhequr nga kamioni, Ekran sportiv LED, Ekran i informacionit për trafikun LED dhe për të gjitha llojet e zgjidhjeve me qira dhe zgjidhje fikse për reklamim.

video e udhëhequr nga muri

Kultura e ndërmarrjes

ndershmëri , bukuri , i virtytshëm

 

mur i udhëhequr (2)

Qëllimi i ndërmarrjes

Prodhuesi më i udhëhequr në botë!

 

panele të udhëhequra

Misioni i ndërmarrjes

Ofertoni ekran të udhëhequr nga klasa e parë

muret e ekranit të udhëhequr

Vlera e ndërmarrjes

Rriteni me klientët tanë të dashur

 

kulturë

Testoni këtë figurë

Qëllimi i ndërmarrjes: ndershmëri, Bukuria dhe virtyti

Misioni i ndërmarrjes:Studioni thellësisht dhe përtërij, ofrojnë produkte udhëheqëse, rriten me punonjesit, fituese me klientët, shlyer shoqërinë, dhe të përpiqemi të bëhet një lider në industri.

Filozofia e biznesit:reputacionin e parë, cilësi së pari, përsosmëri, së pari shërbim

Stili i biznesit:Efikas, i rreptë, Inovative, ekip

Bëni pyetje? Kemi përgjigje!
Merrni përgjigje në lidhje me icingmimet, specifikimet, instalim, dhe me shume