5+

Një nga pesë prodhuesit më të mëdhenj të fabrikës së ekranit me ekran në Kinë, ne zhvillojmë në mënyrë të pavarur panele dhe kontrollorë të mureve të drejtuara në natyrë

0.9+

Aftësi e fortë zhvillimi Hite Led është i pari që zhvillon TV me lartësi të vogël 0.9 mm;Ne kemi investuar shumë në ndërtimin e një ekrani LED me qira të nivelit të lartë.

17+

Kapaciteti i fortë i prodhimit
Hite LED aktualisht ka pajisje të klasit botëror të prodhimit dhe pajisje testimi të serive të ekranit LED;

1000+

Partneritet fitues
Ne jemi gjithashtu të përkushtuar për të formuar një partneritet fitues me partnerët e saj.

120+

Produktet shesin mirë në më shumë se 120 vendet, 32 provinca dhe bashki direkt nën Qeverinë Qendrore të Kinës, dhe gati 30,000

100+

Ekip profesional ndërkombëtar
Ne kemi një ekip profesional të stafit të tregut dhe teknik për të ofruar konsulencë profesionale,

Bëni pyetje? Kemi përgjigje!
Merrni përgjigje në lidhje me LEDmimet me mur video LED, Specifikimet dhe Instalimi, dhe me shume