FAQ

Si të zgjidhni ekranin LED me cilësi të lartë?

Ne kemi 13 Vite përvojë në prodhim ekran udhëhequr me cilësi të lartë. ne bëjmë inspektimin në mënyrë rigoroze për secilin hap.PCB Inspektimi-Solder Paste Shtypje-SMT Makinë-Modul Kit Kuvend-Semi përfunduar Bordi Inspektimi-Reflow Soldering-Test plakjes-Riparimi. Pastaj përfundoni prodhimin e modulit LED. Nëse jeni duke kërkuar seriozisht për një Ekran LED me cilësi të lartë, Ju lutemi të jeni të durueshëm për ta lexuar këtë! 1. LED me cilësi të lartë LED-të në natyrë ne zgjedhim Nationstar LED që kanë besueshmëri dhe kontrast të lartë,kënd të gjerë pamjeje dhe qëndrueshmëri të mirë që plotësojnë nevojën e shkëlqimit të lartë,shkalla e lartë e rifreskimit,shkallë e lartë gri dhe mbani ngjyrën natyrale njëherësh me uniformitet më të mirë ngjyrash. 2. Maska e modulit LED Ne përdorim maskën më të mirë të pastër të zezë me Louvre, JO me shkëlqim me kontrastin më të mirë. do të rrisë shkëlqimin në dritën e ditës për aplikimin e drejtuar në ekran të udhëhequr në natyrë kur direkt në dritën e diellit. 3. IC ngarje Për të arritur performancën më të mirë vizuale të ekranit tonë të udhëhequr nga brenda dhe jashtë,ne përdorim IC më të mirë të drejtimit, me shkallë të lartë freskimi,nivel i lartë gri me teknologjinë më të fundit. dhe konfiguroni efikasitetin më të mirë të shkëlqimit nga Softueri i ekranit LED. 4. Shkëlqim i lartë Pasi përfundoi modulin e udhëhequr,do të kemi 48 orë për plakjen e modulit të udhëhequr. atëherë bëni Asamblenë e Kabinetit-Konfigurimin e Programeve-LED Display Inspektimin-Etiketim-Testin e tensionit të lartë-Rezistencën tokësore-Test-QC-Paketimin. Pas paketimit,Ne do të organizojmë dërgesën për Konsumatorët në të gjithë botën.

Problemet e zakonshme të ekranit të ekranit LED1.

Farë kërkon UTP? UTP do të thotë çiftëzim pa mbrojtje i çiftuar, është një lloj teli neto,gjithashtu do të thotë RJ-45 për të transmetuar sinjalin DVI. 2. Cili është sistemi sinkron i kontrollit? Do të thotë që nuk ka nevojë për tela dhe PC kur është duke luajtur, thjesht redaktoni së pari skedarët e luajtjes me kompjuter,atëherë përmes një teli data kopjoni atë në USB, Kartë CF,Karta SD / MMC. Dhe vendosni kartën në ndërfaqen e jashtme të kartës marrëse, atëherë ekrani do të luajë skedarët e redaktuar. 3. Cili është ndryshimi midis katranit të pikselave reale dhe virtuale? Pixel-i virtual mund të arrijë ndarjen në pixel,(4LED) të jetë 4 herë ndarje pixel, dhe (3LED) të jetë 6 herë në pixel share.so do të jetë efekt më i mirë për të luajtur foto ose video,siç janë:video ka 320x240dots,nëse shfaqim me pixel virtual, atëherë do të jenë 640x480dots për të shfaqur videon,më shumë përkufizim. 4. Cila është pesha e kabinetit (përfshirë të gjitha pjesët)? Për kabinetin e çelikut pesha më pak se është 65kg,dhe për kabinetin e aluminit është 55 kg, dhe pesha e kabinetit 960mmx960mm është 58 kg(çelik),50 kg(alumin) përfshirë të gjitha pjesët. 5. Farë janë LED-et e Silan-it? LEDs Silan është bërë në Kinë, është një kompani publike me cilësi të besueshme. shumë prej prodhuesve të Display janë duke përdorur(http://www.silan.com.cn/english/include/default.aspx) por ju mund të tregoni LED-të gjithashtu,si:Cree,Nichia ose Avago. 6. Farë është karta dërguese / karta marrëse? Dërgimi i kartës për të dërguar sinjalin DVI (karta grafike me ndërfaqen sinjalike DVI tranziton sinjalin DVI në kartën dërguese) në ekran, marrja e kartës + karta shpërndarëse për të dërguar sinjalin DVI në të gjitha modulet 7. Ku do të lidhej kablloja DVI? Sinjali DVI, Kartelë grafike për dërgimin e kartës në kartën e marrjes + karta shpërndarëse në ekranet. thjesht përdorni tela të të dhënave RJ-45 për të lidhur kartën dërguese dhe kartën marrëse. 8. Cila është përdorimi i kartës grafike dhe kartës qendrore dhe ku mund të vendoset? Karta grafike është e fiksuar në ndërfaqen PCI ose VGA të bordit kryesor të PC. karta shpërndarëse e fiksuar në kartën marrëse për të zgjatur sinjalin 9. Farë do të thotë Metoda e drejtimit? Metoda e drejtimit nënkupton përdorimin e drejtimit IC për të kontrolluar LED, 1/1 skanimi nënkupton një pin për të kontrolluar një LED. zakonisht përdoret për natyrë. ne kemi 1/2,1/4,1/8,1/16 për Indoor, sepse kjo do të ndikojë në shkëlqimin dhe konsumin e LED-ve. 10. Farë do të thotë IC Driving? Drejtimi IC do të thotë të kontrollosh rrymën e LED-ve,ZHEL zakonisht është rryma konstante 0.16mA deri 1.2mA. kështu që është e rëndësishme që në ekran të përdoret IC mirë e drejtimit, kemi përdorur TOSHIBA TB62726.

Bëni pyetje? Kemi përgjigje! Merrni përgjigje në lidhje me icingmimet, specifikimet, instalim, dhe me shume