Bëni pyetje? Kontaktoni me ne ose Lini një mesazh më poshtë në formë
Merrni përgjigje në lidhje me icingmimet, Specifikimet dhe Instalimi

Adresë:Zona Industriale SKW, Qyteti Shiyan, Rrethi Baoan, Qyteti Shenzhen, Kinë

skype: cxg-11

Posta elektronike[email protected]

Tel:+86 0755 33123095

FAKS:+86 75533123095

WhatsApp(WeChat):+86 13714518751

Lini një mesazh më poshtë