shërbim & Mbështetje

Ne do të ofrojmë shërbim para shitjes,shërbim pas shitjes dhe shërbim trainimi për të gjithë klientët.

Shërbimi para shitjes

Kuptimi i plotë i klientëve’ kërkesat dhe përdorimi i mjedisit janë të rëndësishme, ne do të ofrojmë zgjidhjen e duhur, përfshirë specifikimin e produktit,performanca e produktit, përdorimi i mjedisit dhe lehtësirave mbështetëse,duke ndihmuar klientët të zgjedhin një skemë përputhen ,siç është lloji i ekranit të udhëhequr,sistemi I kontrollit, konfigurimi i energjisë ,kabllo sinjalesh etj.

Bëni pyetje? Kemi përgjigje! Merrni përgjigje në lidhje me icingmimet, specifikimet, instalim, dhe me shume