Ndriçuesi i dritës me ngjyra C1 / C2 / C3 / C4 / C6 / C7 LED për shenjat udhëheqëse

A po kërkoni një lojtar të kontrolluesit LED që mund të përmirësojë performancën e ekraneve tuaja LED dhe t'ju ndihmojë të menaxhoni me lehtësi ekranin tuaj të shfaqjes komerciale? Po të jetë kështu, atëherë modelet e Kontrollorit LED të Colorlight nga seritë C janë të denjë për besimin dhe përdorimin tuaj. Nga prania e të gjithë modeleve themelore te ato të përparuara si Colorlight C3, Dritë me ngjyra C4, Dritë me ngjyra C6, dhe C7, seria C ka mundësi të mjaftueshme që ju të merrni një vendim efektiv investimi.mur i udhëhequr me qira

megjithatë, me secilin model që është i ndryshëm dhe i ndryshëm në tiparet e tij të përparuara, le të shkojmë përpara dhe të zbulojmë secilin nga modelet e serive C më poshtë.

Seritë C

C1:
Modeli Colorlight's C1 i serisë C të luajtësit të kontrolluesit LED vjen si një opsion bazë i luajtësit të kontrolluesit LED me të gjitha tiparet e nevojshme të disponueshme për t'ju shërbyer. Kjo përfshin praninë e një tipari të menaxhimit të reve që mbështet lidhjen e internetit dhe një kapacitet maksimal ngarkimi prej 130,000 piksele. Kjo kapacitet ngarkimi i shërben ekranit tuaj LED me një rezultat të mirë të kontrollit grafik.

Ai gjithashtu përfshin një veçori të saktë të riprodhimit të sinkronizuar me shumë luajtës për t'u lidhur me ekranin LED njëkohësisht. Për më tepër, ju merrni një memorie të brendshme 4 GB, një prizë disk USB, dhe lojëra elektronike, dhe një veçori të përdorshme të përdoruesit fundor 1.5G.

C2:
Modeli C2 i kësaj serie ju ofron disa veçori më të përparuara për të menaxhuar kontrollimin e ekranit tuaj LED. Me praninë e lidhjes në internet të mbështetjes së këtij modeli përmes LAN, WiFi, dhe 4G, ju lehtë mund të kontrolloni lidhjen e internetit të ekranit tuaj LED. Për më tepër, ai përfshin një tipar të menaxhimit të unifikuar në ekrane të shumëfishta dhe shumë-shërbime në rajone të ndryshme. për më tepër, ju lejohet të luani shumë dritare dhe mbivendosja e dritareve, ndërsa vendosni lirisht madhësinë dhe vendndodhjen.

Gjithashtu, ky model vjen me funksione të fuqishme të monitorimit të pajisjeve, edicioni i programit, caktimin dhe botimin e grupeve, dhe shumë më tepër që rrisin përvojën tuaj të punës. së fundi, gjithashtu mbështet GPS për t'ju ndihmuar të arrini një përvojë më të përparuar të përdoruesit.

C3:
Kjo Colorlight C3 ju ofron me të gjitha tiparet themelore të pranishme në modelet e mëparshme. megjithatë, ajo që e bën këtë model më të përparuar dhe të besueshëm është se po punon për kontrollimin LED pa mbështetjen ose nevojën e një kompjuteri. Modeli i gjeneratës së re shërben si një model më konvencional dhe me kosto efikase që mund të menaxhohet dhe kontrollohet direkt në ekranin tuaj LED.

Për më tepër, ky model përfshin përbërësit industrialë dhe sistemin operativ të ngulitur që shërben si një mundësi e vogël dhe e sigurt për përdorimin tuaj. Me gjithë këtë, lehtë mund të mbështeteni te ky model si një model më i qëndrueshëm që përdoret gjerësisht për shfaqjet e reklamave dhe nevojat e kontrollit të sinjalistikës dixhitale.

C4:
Ngjashëm me C3, kjo Colorlight C4 gjithashtu ju ofron të njëjtat tipare të modeleve të mëparshme të ofruara me shumë më shumë qëndrueshmëri dhe rezultat efikas të punës. megjithatë, tiparet shtesë në këtë model përfshijnë një tipar transmetimi të përmbajtjes në kohë reale, së bashku me monitorimin e tij, statusi i funksionimit, dhe performanca e menjëhershme e reagimeve. Për më tepër, ju merrni menaxhim me shumë nivele të autorizimit, një kanal i koduar i të dhënave, dhe një çertifikim të autorizuar që i shton më shumë punës së sigurt dhe të besueshme.

C6:
Me këtë model Colorlight C6, ju merrni të njëjtën veçori ekstra-të zakonshme të modalitetit të lojës pa nevojën e lidhjes kompjuterike. megjithatë, ajo që i shton më shumë avantazhet e saj është prania e një vendi të integruar WiFi që mund të lidhet me rrjetet LAN dhe WAN dhe 3g / 4G. Kjo veçori mund të menaxhohet dhe kontrollohet përmes një telekomande inteligjente; duke ju bërë të menaxhoni lehtësisht dhe me zgjuarsi pajisjen.

E gjithë kjo, dhe të gjitha tiparet themelore dhe efikase të punës së këtij lojtari kontrollues LED shton më shumë lehtësi kontrolli dhe përdorimi për reklamimin e ekraneve LED si dhe ekraneve LED të ekspozitës, edhe me shume. Krejt, ju mund të mbështeteni te ky model për përvojë pune më profesionale dhe të përparuar.

C7:
Ngjashëm me modelet e mëparshme, C7 gjithashtu ka të gjitha tiparet themelore dhe të domosdoshme të kontrollit video video nga lidhja e internetit në menaxhim të shumëfishtë të ekranit dhe shumë më tepër. megjithatë, gjithashtu përfshin disa veçori të përparuara dhe profesionale si mbështetjen për GPS, Hyrja HDMI, dhe porta e daljes së lakut. Për më tepër, ky model mund të vendoset gjithashtu si modaliteti AP ndërsa mbështet lehtësisht menaxhimin e programit dhe vendosjen e parametrave përmes çdo pajisjeje, dmth. smartphone, PC, tableta, etj.

Përpos gjithë kësaj, ky model gjithashtu ju ofron me një hapësirë ​​ruajtëse të integruar 8G për të përmirësuar lehtësinë tuaj të punës dhe përvojën e përdoruesit.

× WhatsApp