Si të zgjidhni një mur video HD LED për reklamat e jashtme të brendshme

duke marrë një vendim më të mirë për zgjedhjen e opsionit të duhur të murit Video HD LED për promovimin e biznesit tuaj.

· Vendndodhja Ideale:
Së pari, është e rëndësishme të kuptoni se cili do të ishte vendi ideal për të instaluar murin tuaj video HD LED. Kjo është shumë e rëndësishme sepse ju ndihmon të zgjidhni ekranin e duhur me specifikimet e duhura; duke e bërë atë t'ju shërbejë juve dhe biznesit tuaj për një kohë më të gjatë. Për ta kuptuar më mirë këtë, ju mund t’i bëni vetes pyetje si:mur gjigand i udhëhequr

A do të ekspozohet ky ekran LED 4K në ambientin e brendshëm apo atë të jashtëm?

Cila do të ishte distanca e përafërt e shikimit të këtij ekrani të ekranit? Kjo kryesisht i referohet distancës midis murit të videos dhe shikuesit (në varësi të vendit ku po planifikoni të instaloni ekranin e ekranit). Kjo ndihmon në vlerësimin më të mirë të lartësisë së pikselëve që duhet të kërkoni në shfaqjen e murit të videos.

Sa do të jetë lartësia e instalimit të ekranit? Kjo është e rëndësishme sepse madhësia e duhur duhet të instalohet në varësi të lartësisë që preferoni. Prandaj, nëse i = lartësia është më e madhe, atëherë do të preferohej një ekran më i madh.

· Purshtë Qëllimi:
Sigurisht, kuptimi i qëllimit për të bërë ndonjë blerje është shumë i rëndësishëm. Kjo sepse vetëm në këtë mënyrë mund të kuptoni më mirë nëse blerja madje ia vlen, dhe nëse do t'i shërbejë qëllimit tuaj apo jo.

në mënyrë të ngjashme, nëse flasim për një mur video HD LED, është e rëndësishme të kuptoni nevojat dhe qëllimin e saj të investimit. Për vlerësim më të mirë, ju mund të dëshironi që ky ekran të përmbushë qëllimet e dukshme si p.sh.:

Promovimi i mesazhit në mënyrë efektive për audiencën e duhur
Si markë, komunikimi me audiencën e synuar duke ndarë si tor, shpalljen e produkteve të reja, ose thjesht bashkëveprojmë me ta.
Nxitja e shitjeve duke inkurajuar shikuesit të blejnë produktet tuaja.
· Përmbajtja që dëshironi të luani:
Kur zgjidhni një opsion të përparuar të shfaqjes, si një ekran LED me lartësi të vogël pikselësh, mundësitë e zgjedhjes së formateve të përmbajtjes janë të pafundme. Nga zgjedhja midis imazheve dhe videove te portretizimi i pamjeve të drejtpërdrejta dhe përmbajtjes së drejtpërdrejtë të avullit ose argëtimit, kërkesat tuaja të biznesit dhe promovimit mund të kenë nevojë për gjithçka dhe gjithçka. Për më tepër, zgjedhja midis përmbajtjes HD dhe një cilësie 4K është gjithashtu shumë e rëndësishme.

Tani nëse e kuptoni se cilat cilësime të përmbajtjes ju duhen sipas efektivitetit dhe rezultatit të tyre në shitjet e biznesit tuaj, do të jeni në gjendje të zgjidhni ekranin më të mirë të shfaqjes. Prandaj, është e rëndësishme të mendoni për këto mundësi dhe të pyesni veten nëse ajo që ju nevojitet më shumë.

· Mjedisi i Instalimit:
Një faktor tjetër i rëndësishëm është të kuptoni llojin e mjedisit ku do të instaloni ekranin. Nëse preferoni një ekran muri video në natyrë HD LED, atëherë duhet të siguroheni që prodhimi i tij është mjaft i fortë për të dhënë cilësi grafike të qëndrueshme në kondonimet e motit të ashpër. Për ta bërë këtë, ju mund të zgjidhni IP 54 ose IP 65 shfaqje të vlerësuarat për të marrë parasysh instalimin në natyrë.

Ndërsa, edhe kur jeni duke blerë një ekran të brendshëm Led; duhet të prodhohet në përputhje me kërkesat e rëndësishme të brendshme. Kjo kryesisht i referohet pranisë së një rezolucioni të shkëlqyeshëm, veçanërisht për zgjidhjet e brendshme LED.

Sido që të jetë, është e rëndësishme të zgjidhni tiparet dhe specifikimet e duhura në një mur video LED HD dhe të siguroni që ai të qëndrojë i vendosur në të gjitha kushtet e ardhshme mjedisore.

· Testimi dhe Certifikimi:
Investimi i verbër në ndonjë produkt pa asnjë garanci, duke testuar, ose garancia mund t'ju bëjë të investoni në produktin më të padëshiruar. megjithatë, nuk ka diçka të tillë që besimi i verbër në ndonjë produkt; sidomos në epokën e sotme. prandaj, edhe kur po blini një zgjidhje me video mur HD LED, është e rëndësishme të kuptoni nëse po merrni një model të çertifikuar dhe të testuar.

Kjo është kryesisht për shkak të prodhimit të këtyre ekraneve me teknologji të vërtetë të ngjyrave. Neo për të siguruar që po merrni më efektive dhe të prodhuara në mënyrë të përshtatshme; ekran i rreshtuar, është e rëndësishme të zgjidhni një që është testuar siç duhet. për më tepër, meqenëse një ekran LED përbëhet nga nivelet e emetimit, është gjithashtu e rëndësishme që të certifikohen para se të vendosen në qelizë. Pra, për të siguruar që jeni duke investuar në produkte cilësore që zgjasin për një kohë më të gjatë, është më mirë të mbash parasysh këto kërkesa.

× WhatsApp