Tre faktorë të shfaqjes së murit video të ekranit LED që tërheqin blerjen

Tani ne mund të shohim ekranin e ekranit LED në rrugë, sheshet, vende argëtimi, industria e pasurive të paluajtshme, kinematë, stacione dhe vende të tjera. A e dini pse ekrani i ekranit LED është kaq i popullarizuar? E gjitha vjen nga ndikimi vizual i sjellë nga avantazhet e tij të reduktimit të lartë të ngjyrave, konsumi i ulët i energjisë, definicion i lartë dhe pajtueshmëri e fortë.

Ekran i drejtuar nga shërbimi i përparëm (4)
Për të përmirësuar performancën e kompanisë dhe për të tërhequr vëmendjen e auditorit, është një hap shumë kyç. Vetëm duke tërhequr vëmendjen e njerëzve informacioni i produktit mund të publikohet më tej. Ekrani LED dallohet në mesin e shumë ekraneve për ekranin e tij të shkëlqyer. Përdorimi i ekranit LED për reklama ka arritur një konsensus në industrinë e reklamave. Dorëzoni përmbajtjen siç pritej, plotësojnë nevojat kryesore të klientëve, dhe në fund të arrihet shkalla e konvertimit.
Le të hedhim një vështrim në dy faktorë që i bëjnë ekranet LED të njohura:
1. Shkëlqimi është vetë-rregullues për të shfaqur efektin më të mirë në çdo kohë. Reklama tregon se gjëja më e neveritshme është se shkëlqen dhe ther sytë e njerëzve, por ekrani është i zbehtë pa ndonjë ndjenjë ekzistence. Vetë -rregullimi i shkëlqimit, ju mund të rregulloni shkëlqimin tuaj sipas shkëlqimit të mjedisit, dhe shfaqni përmbajtje tërheqëse në çdo kohë.
2. Gama e gjerë e ngjyrave, shfaqje e saktë dhe përmbajtje e vërtetë.? Krahasuar me ekranet e tjera, Ekrani LED siguron një gamë më të gjerë ngjyrash dhe sjell cilësi më të mirë të imazhit.

× WhatsApp