Zgjidhni një zgjidhje referimi për reklamimin e ekranit LED

Për aplikacione të tilla si shfaqja e imazhit të korporatës dhe reklamimi në banka, qendrat tregtare, etj, kërkohen çmime të ulëta. Për sa i përket shfaqjes së informacionit të tekstit, Preferohen ekranet LED gjysmë të jashtme dhe të jashtme P10. Kërkon efekte të ekranit, duke përdorur P5 të brendshëm, P6, P7.62, P8 ekrane me ngjyra të plota dhe të jashtme, P10, P12, P16, Ekran LED P20 me ngjyra të plota.

ekrane led me cilësi të lartë (2)
Për raste me zona të mëdha lobi, përdorni ekranet e ekranit me dy ngjyra P6. Kërkesa për efektin e shfaqjes, duke përdorur ekrane të brendshme LED me ngjyra të plota si p.sh. P6, P7.62, P8, P10, etj.
Për katrorë të mëdhenj, stadiumet sportive, sheshet e parkut, reklama të mëdha në natyrë, etj; Zgjidhni të përdorni ekrane LED me ngjyra të plota të jashtme si P12, P14, P16, P18, P20, P31.25, P40, etj.
Për ambiente argëtimi si sallat e transmetimit televiziv, fazat, bare, dhe sallat e vallëzimit; Zgjidhni të përdorni ekrane LED me ngjyra të plota të brendshme si P5, P6, P7.62, P8, P10, P12, P16, P31.25, P40, etj.
Përcaktimi i funksionit të dritareve të shërbimit në banka, postar, pushteti dhe sallat e tjera të biznesit nuk ishin fleksibël kur përdornin ngjitëse në të kaluarën. Tani duke përdorur φ 3 ose φ Ekrani i shfaqjes së 5 tregon se funksioni i shërbimit të dritares mund të ndryshohet në çdo kohë.
Ekrane LED të jashtme kanë kërkesa më të larta cilësore për shkak të mjediseve të vështira të përdorimit. Ka gjithashtu shumë faktorë për t'u marrë parasysh. Nga perspektiva e përdorimit, me ngjyra të plota do të jetë rryma kryesore në të ardhmen. Për shkak të shkëlqimit të lartë, gamën e plotë të ngjyrave, dhe funksionimin e të gjitha moteve, ka avantazhe të pazëvendësueshme; Nga perspektiva e çmimit: në ditët tona, çmimet janë bërë të njohura dhe mund të pranohen nga konsumatorët.
Elemente për zgjedhjen e ekraneve të ekranit LED
Nga perspektiva e përdorimit, kur zgjidhni një ekran LED, së pari duhet të merren parasysh faktorët e mëposhtëm: shkëlqim, shfaqni përmbajtjen, kapaciteti informativ, dhe distancën e shikimit.
(1) shkëlqim
Ekranet LED të tipit të brendshëm duhet të zgjidhen për instalim në mjedise normale të ndriçimit të brendshëm.
Ekranet e ekranit LED të jashtëm duhet të zgjidhen për instalim jashtë.
Ekranet e ekranit LED gjysmë të jashtëm duhet të zgjidhen për instalim në mjedise me ndriçim të lartë, si p.sh. lobe të hapura, qepalla, tenda në natyrë, ose çatitë e ndriçuara nga dielli.
(2) Shfaq përmbajtjen
Nëse përdoret kryesisht për shfaqjen e fotove dhe imazheve video, atëherë duhet të zgjidhet një ekran LED me ngjyra të plota. Imazhet video kërkojnë të paktën 60000 piksele, pra rezoluta (dendësia totale e pikselit) e ekranit të ekranit në përgjithësi duhet të jetë së paku
X (rresht) * Y (kolonë)=60000 pikë. Efekti ndodh vetëm kur video luhet disa herë ose më shumë. Nëse merrni si shembull ekranin LED të jashtëm P16mm, ekrani i ekranit duhet të jetë sipër 16 metra katrorë;
Nëse përdoret kryesisht për të shfaqur tekstin, të dhëna, tabelat, 3D grafika, dhe animacione, atëherë duhet të zgjidhet një ekran me ngjyra të dyfishta bazë gri;
Nëse përdoret kryesisht për të shfaqur tekstin, të dhëna, tabelat, dhe grafika dydimensionale, atëherë mund të zgjidhet një ekran grafik me ngjyra me bazë të dyfishtë;

WhatsApp Na WhatsApp