Ekran LED me rezolucion të lartë UHD LED P1.9 Ekran LED me lartësi të shkëlqyeshme për reklama në ambiente të brendshme

Shfaqjet e mureve video LED me lartësi ultra të mirë miratojnë tension të lartë dhe ngritje të hollë SMD LED të panelit të ekranit. Ai mbështet bashkim të përsosur në mënyrë që të formojë një sistem ekran dixhital me rezolucion të lartë, dhe plotëson kërkesa të shumta në fusha të ndryshme, siç janë radioja dhe televizioni

× WhatsApp