P4 P5 P6 P8 P10 ekran me ekran të udhëhequr mur video për reklamimin e papërshkueshëm nga uji fiks në natyrë

P4 p5 p6 p8 p10 ekran me ekran të udhëhequr nga muri video i drejtuar për reklamimin e ekranit të jashtëm fiks të papërshkueshëm nga uji, me shkëlqim të lartë dhe shpejtësi rifreskimi, Sistemi i kontrollit Nova

× WhatsApp