Si të përmirësoni qëndrueshmërinë e ekraneve të ekranit LED me qira të skenës

Ne jemi një prodhues profesional i ekraneve LED me qira. Pas vitesh zhvillimi, ka akumuluar përvojë të pasur në industri dhe një R të fortë&ekipi D. Ekranet LED me qira të prodhuara kanë fituar një reputacion dhe nder të mirë midis klientëve dhe industrisë.
Ekranet e ekranit LED me qira përdoren shpesh në ngjarje të shkallës së gjerë si reklamat, shfaqjet, tubime, dhe njoftimet e lajmeve, e cila vendos kërkesa të larta për qëndrueshmërinë e ekraneve LED me qira. Veçanërisht për serinë e ekranit me qira LED të përdorur në shfaqjet live, për të arritur efekte të ndryshme të shfaqjes, është e nevojshme që shpesh të ndryshohet forma e bashkimit të ekraneve LED me qira. Kërkesat për ekranet e ekranit LED me qira nuk janë vetëm instalimi dhe korrigjimi i përshtatshëm, por edhe stabilitet jashtëzakonisht të lartë.

ekrane led me cilësi të lartë (1)

Si të përmirësohet qëndrueshmëria e Ekrane LED me qira? Më poshtë do të shpjegojmë nga tre aspekte: përzgjedhja e materialit, skema e kontrollit të sistemit, dhe monitorimi në kohë reale i statusit të funksionimit të ekranit.

Materialet kryesore që përcaktojnë qëndrueshmërinë e ekraneve LED me qira përfshijnë dritat LED, IC-të e shoferit, furnizimet me energji elektrike, lidhësit e sinjalit të energjisë, dhe dizajn i shkëlqyer strukturor. Kërkesat tona për përzgjedhjen e materialit janë: markave të njohura ndërkombëtare, kryerja e testeve përkatëse më të larta se standardet e industrisë, dhe përmbushjen e kërkesave të ndryshme të funksionit mbrojtës. Për shembull, kërkesat e përzgjedhjes për furnizimin me energji të modalitetit të ndërprerës përfshijnë mbrojtjen nga mbinxehja, dhe hyrja AC duhet të mbështesë tension të gjerë dhe rezistencë ndaj mbitensionit. Dalja DC duhet të ketë mbrojtje nga mbitensioni dhe mbirryma. Dizajni strukturor jo vetëm që siguron pamjen dhe modën e kutisë, por gjithashtu siguron shpërndarje të mirë të nxehtësisë dhe bashkim të shpejtë.
Çdo lidhje e skemës së kontrollit të sistemit ka një funksion rezervë të nxehtë, duke përfshirë pajisjet për dërgimin dhe marrjen e videove, kabllot e transmetimit të sinjalit, etj. Mund të sigurojë që në rast të një situate të papritur në një lidhje të caktuar të sistemit, sistemi mund të diagnostikojë automatikisht dhe të kalojë në pajisjet e gatishmërisë me një shpejtësi jashtëzakonisht të shpejtë, dhe i gjithë procesi i ndërrimit nuk do të ndikojë në efektin e shfaqjes në vend. Për shembull, për të plotësuar nevojat e skenave skenike, Ekranet e ekranit LED me qira duhet të jenë të lidhura me celular dhe të formësohen në faqen e transmetimit të drejtpërdrejtë. Nëse, për shkak të neglizhencës së personelit ose për arsye të tjera, linja e hyrjes së sinjalit të një ekrani të caktuar LED me qira në mes të ekranit të madh bëhet i lirë, në skemën konvencionale të kontrollit, të gjitha ekranet LED me qira nuk do të kenë asnjë sinjal nga kutia e lirshme deri në fund të kaskadës së sinjalit. Nëse një zgjidhje rezervë e nxehtë i shtohet sistemit të kontrollit, funksioni i rezervimit të nxehtë do të aktivizohet në momentin kur linja e sinjalit është e lirshme, dhe ekrani i ekranit me qira LED mund të funksionojë ende normalisht pa ndonjë ndikim në faqen e transmetimit të drejtpërdrejtë.
Statusi i punës i ekraneve të ekranit LED me qira mund të monitorohet në kohë reale duke përdorur një kompjuter, duke përfshirë temperaturën, lagështi, tension, pi duhan, dhe statusi i funksionimit të tifozëve ftohës, etj. Mund të rregullojë dhe të trajtojë automatikisht situata të ndryshme që ndodhin, dhe të sigurojë vendndodhjen dhe alarmin për anomali. Për shembull, kur temperatura e brendshme e një kutie të caktuar është relativisht e lartë për shkak të faktorëve mjedisorë ose të tjerë, furnizimi me energji brenda kutisë mund t'i nënshtrohet mbrojtjes ndaj temperaturës në çdo kohë pa trajtim në kohë. Nëse monitorimi i gjendjes së punës të ekranit të ekranit LED me qira kryhet në këtë situatë, sistemi do të komunikojë

WhatsApp Na WhatsApp