Ditilik indéks kacaangan nyata LED éléktronik layar badag tina aspék maranéhanana

Kalayan ngaronjatna frékuénsi layar éléktronik LED dina kahirupan urang, paménta pikeun operasi sarta pangropéa bahan relatif ka layar éléktronik LED ogé ngaronjat. Kualitas komodo lauk campuran manik tina tabung pemancar lampu LED anu dijual di pasar ogé henteu rata, jeung kacaangan teu bisa dijamin. Seueur dioda pemancar cahaya anu ditandaan ku kacaangan 1400-1600mcd di unggal toko henteu tiasa ngahontal kacaangan anu ditandaan.. Fenomena barang buruk nipu konsumen. Seuseueurna jalma henteu gaduh kamampuan pikeun ngaidentipikasi kacaangan tabung pemancar lampu LED. Ku alatan éta, usaha nyebutkeun yén kacaangan téh kacaangan. Pikeun ukuran kacaangan, nu badag nu hadé, tapi nurutkeun pangabutuh customer, ukuran kacaangan luyu bakal ngahontal hasil nu teu kaduga.panel layar dipimpin
1、 Kumaha pikeun ngaidentipikasi kacaangan layar éléktronik LED?
1. Jieun catu daya 3V DC merenah pikeun nyambungkeun dioda-emitting cahaya, preferably dijieunna tina accu. Dua batré tombol tiasa dianggo, nu dipasang dina tube plastik leutik tur ngakibatkeun kaluar dua panyilidikan salaku kaluaran positif jeung negatif. Tungtung buntut langsung dijieun saklar kalawan shrapnel. Nalika dianggo, panyilidikan positip sareng négatif pakait sareng pin positip sareng négatip tina LED, pencét jeung tahan switch dina tungtung buntut, sareng LED dihurungkeun.
2. Kadua, alat ukur cahaya basajan diwangun ku photoresist sarta multimeter digital. Dua kawat ipis dipingpin kaluar tina photoresist tur langsung disambungkeun ka dua panyilidikan tina multimeter digital. The gear tina multimeter disimpen dina 20K (gumantung kana photoresist nu, coba sangkan bacaan akurat). Catet yén nilai diukur sabenerna lalawanan photoresist nu. Ku alatan éta, beuki caang cahayana, leuwih leutik nilaina.
3. Candak LED sareng hurungkeun ku 3V DC di luhur. Sirah pemancar cahaya nyanghareup sareng caket kana permukaan fotosensitip tina résistor fotosensitif disambungkeun. Dina waktos ayeuna, multimeter bakal maca pikeun ngabedakeun kacaangan luminous tina LED.
2、 Tingkat diskriminasi kacaangan ngarujuk kana tingkat kacaangan antara gambar anu paling poék sareng paling bodas anu tiasa dibédakeun ku panon manusa..
Tingkat abu tina layar éléktronik LED kacida luhurna, anu tiasa ngahontal 256 atanapi malah 1024. Najan kitu, kusabab kapekaan panon manusa kana kacaangan, tingkat abu ieu teu bisa pinuh dipikawanoh. Istilah sanésna, loba jalma kalawan tingkat abu padeukeut bisa kasampak sarua. Jeung diskriminasi panon beda-beda ti jalma ka jalma. Pikeun layar tampilan, beuki tingkat pangakuan panon manusa, anu hadé, sabab gambar anu ditampilkeun nyaéta pikeun ningali jalma. Tingkat kacaangan langkung seueur anu tiasa dibédakeun ku panon manusa, beuki badag rohangan warna dina layar tampilan, jeung gede potensi pikeun mintonkeun kelir euyeub. Tingkat idéntifikasi kacaangan tiasa diuji ku parangkat lunak khusus. Sacara umum, tampilan layar bisa ngahontal leuwih ti tingkat 20, anu tingkat anu langkung saé.
3、 Sarat pikeun kacaangan sareng sudut visual:
Kacaangan layar éléktronik LED full-warna jero ruangan kedah langkung ti 800cd / m2, jeung kacaangan layar full-warna outdoor kudu leuwih ti 1500cd / m2, ku kituna pikeun mastikeun operasi normal tina layar tampilan, Upami teu kitu, gambar anu ditampilkeun moal katingali jelas sabab kacaanganna rendah teuing. Kacaangan utamana ditangtukeun ku kualitas paeh LED. Ukuran sudut visual langsung nangtukeun panongton tina layar éléktronik LED, janten langkung ageung langkung saé. Sudut nempo utamana ditangtukeun ku pakét paeh.
Hal ieu kacida diperlukeun pikeun nangtukeun kacaangan layar éléktronik LED. Ayeuna, sarat kacaangan urban caang LED layar éléktronik, atawa peraturan anyar, lamun kacaangan layar LED teuing tinggi, bakal ngabalukarkeun kasulitan pikeun warga caket dieu. Pikeun ngahindarkeun réaksi ngarugikeun, usaha kedah gaduh pangaweruh profésional relevan nalika ngaropéa tur ngajaga layar éléktronik LED.

× WhatsApp