TENTANG KAMI

Acara sajarah

2018

2018 Working harder and forging forward. Peb, 2018 Implementing a value of 10 juta RMB pikeun layar tampilan anu dipimpin April,2018 got the prize of “2018 LED video screen initiative Prize” June,2018 releasing K series outdoor SMD display solution.

2017 the Second development to start an era of intelligence and convenience.
Jan , 2017 the intelligence concept leads LED Screen industry to a age of intelligence, kalayan séri anyar anu pinter dipidangkeun tampilan diumumkeun sacara terus-terusan.
2016 Di 2016, produk perusahaan diposisikan dina produk lapangan leutik, stiker jeroeun sareng luar, sareng seri produk rentan luhur, jeung ngembangkeun a “Kingkong” séri tampilan tampilan.

2009

Di 2009, perusahaan ngagedekeun pikeun kalima kalina, ngahasilkeun kantor daerah 15,000 m2, nambah sababaraha alat automation sareng garis produksi otomatis, sareng netepkeun kantor di Hong Kong, Amérika Serikat, sareng Éropa.

2014

Di 2014, parusahaan suksés dimekarkeun 110 "produk ukuran standar, sareng investasi langkung ti 30 juta yuan dina barisan produksi SMD kanggo mésér alat, anu janten salah sahiji usaha pamrosésan SMD anu pangkuatna di industri éta.

2008 Di 2008, perusahaan ngahontal ekspansi kadua, kalayan daérah produksi 1,5000 m2 sareng penjualan langkung 10 jutaan, anu parantos hasil dina pasar internasional. Perusahaan gaduh ibukota kadaptar na 1 jutaan.

2005

2005 Hightle DisplayCo., Ltd.. diadegkeun. Perusahaan nyertakeun luas 1000m2 sareng ngagaduhan penjualan 3 juta dina taun anu sami. Éta utamina ngajual pidangan warna pinuh luar. Modal didaptarkeun ku 300,000.

Kéngingkeun patarosan? Kami gaduh waleran! Kéngingkeun jawaban ngeunaan Harga, Spésifikasi, Pamasangan, sareng seueur deui