Kéngingkeun patarosan? Hubungi kami atanapi ngantunkeun pesen di handap dina bentuk
Kéngingkeun jawaban ngeunaan Harga, Spésifikasi sareng Masang

Alamat:Zona Industri SKW, NO.2505, Kota Shiyan, Kabupaten Baoan, Kota Shenzhen, Cina

Skype: cxg-11

E-mail[email protected]

Tel:+86 0755 33123095

FAX:+86 75533123095

WhatsApp(Wechat):+86 13714518751

Pasang pesen di handap