Sababaraha kaunggulan tina wahana LED layar éléktronik atawa taksi luhur dipingpin layar

Layar anu dipasang kandaraan kalayan layar pinuh warna umumna dipasang deui sareng kendaraan sapertos Iveco, nu nyokot kana akun sababaraha masalah. Anu kahiji nyaéta shockproof tina awak layar, sabab tempo pangaruh jalan jeung faktor séjén, shockproof pisan diperlukeun; Anu kadua nyaéta masalah dissipation panas. Dissipation panas anu goréng nyababkeun turunna umur jasa komponén layar tampilan sareng suhu luhur dina kompartemen., jadi skéma dissipation panas hususna penting, mertimbangkeun masalah sapertos catu daya sareng sirkulasi hawa.

taksi luhur anu dipimpin panganteur
Layar éléktronik LED kendaraan gaduh ciri novél sacara real-time, kalenturan, mobilitas sareng kapasitas ageung. Pikeun pamaké anu boga sababaraha “kacapean visual” pikeun stasioner LED layar éléktronik, cara anyar ieu geus favored ku pamaké.
Nyandak beus dipasang layar éléktronik LED sabagé conto, eta bisa nyadiakeun panumpang jeung informasi numpak penting jeung informasi rute. Salaku tambahan, pangaruh iklan téh nonjol. Beus kota masih mangrupikeun salah sahiji alat transportasi utama pikeun perjalanan umum, kalayan jutaan panumpang unggal dinten. Jumlah jalma anu dibabawaana ageung. The “Waktos bébas” dina beus leuwih ti sapuluh menit téh leisurely jeung boring. Upami aya layar tampilan anu ngalir sareng warna-warni di payuneunana pikeun nyiarkeun warta, olahraga jeung hiburan, hawa, inpormasi iklan, jsb., aktip ieu “bebek dahar” maca média di hareup eta bisa narik perhatian panumpang ka extent greatest sarta ngahontal éfék iklan alus.
Pikeun taksi, layar on-board henteu ngabahayakeun ka mobil. Éta ogé bisa meunang panghasilan iklan. Naha henteu? Salaku tambahan, nu GPS dipingpin layar on-board tiasa make GPS pikeun maluruh kandaraan jeung balik posisi, nu kondusif pikeun puseur manajemén taksi atawa puseur dispatching beus nangkep posisi kandaraan iraha wae, sadar dispatching real-time, sarta ngahontal tujuan ngurangan laju euweuh beban sarta alleviating kamacetan lalulintas.
Pikeun kandaraan resmi pamaréntah jeung kandaraan pulisi, layar on-board LED ngabogaan kapasitas gudang badag. Bisa banding iklan poean, warta, kawijakan jeung peraturan, informasi genah umum (sapertos ramalan cuaca), budaya urban, patalimarga sareng inpormasi sejenna ka masarakat ngaliwatan layar tampilan. Karaharjaan umumna khususna menonjol. Ieu téh mouthpiece pamaréntah jeung jandela peradaban urban. Salaku tambahan, bisi kasus kriminal, GPS tiasa ngabéjaan tepat waktu 110 tina posisi nyetir, rute sareng inpo sejenna tina kandaraan alarem. Dina waktos anu sasarengan, layar wahana LED luar jandela bakal flash “Abdi dirampok, punten nelepon pulisi” jeung eusi lianna, nu éféktif bisa ngadalikeun sarta rengat handap on kejahatan.

× WhatsApp