Analisis ngembangkeun pasar LED tampilan pitch piksel leutik di puseur komando

Dina taun-taun ayeuna, dipingpin layar tampilan spasi leutik geus dimekarkeun gancang, nu boga trend sweeping sakabeh industri tampilan LED. Dipimpin layar tampilan jarak leutik biasana nujul kana tampilan layar LED indoor kalawan spasi titik LED handap p2.5mm. Dinten ayeuna, kalayan gancangna inpormasi, dipingpin layar tampilan spasi leutik pisan populér tur nembongkeun moméntum ngembangkeun gancang kusabab splicing seamless na, kacaangan low sareng kulawu tinggi, laju refresh luhur, harti ultra-luhur, konsumsi énergi low, umur panjang sareng seueur ciri sanés anu sasuai sareng paménta pasar sareng kauntungan pangwangunan ékonomi hemat energi. Ayeuna, dipingpin layar tampilan spasi leutik geus jadi peran indispensable dina widang kaamanan umum, paréntah jeung dispatching, kota aman jeung kota pinter. Salaku pasar high-end piramida pasar tampilan LED, paréntah sarta pasar puseur dispatching boga syarat ketat dina aplikasi sakabéh. The spasi leutik tampilan LED greatly meets kaperluan pamakéan paréntah sarta puseur dispatching kalawan kaunggulan atra na.

jasa hareup dipingpin tampilan (4)
Distribusi pasar utama paréntah sareng kiriman
Naon sistem paréntah sareng pangiriman? Paréntah sareng kiriman nujul kana kumpulan pakakas anu sacara komprehensif ngagunakeun komputer, jaringan, komunikasi sareng téknologi automation pikeun ngirimkeun paréntah sareng ngirimkeun paréntah sareng inpormasi. Butuh platform bursa inpormasi salaku platform inti pikeun tukeur inpormasi sadaya unit anu milu non-blocking sareng titik-ka-titik gancang., nunjuk ka multipoint na multipoint ka multipoint ngaliwatan platform bursa informasi, Sadar unggah gancang sareng sékrési paréntah sareng ngirimkeun paréntah sareng inpormasi. Sistem paréntah sareng pangiriman tiasa dibagi kana paréntah kakuatan sareng sistem pangiriman, komando militér sareng sistem pangiriman, paréntah lalulintas sarta sistem dispatching, paréntah darurat sarta sistem dispatching sarta sistem dispatching produksi usaha industri nurutkeun kasempetan aplikasi. Ku sabab kitu, sistem paréntah jeung dispatching loba dipaké dina loba widang, saperti karéta api, angkutan rail urban, pertahanan nasional, kakuatan listrik, batubara, puseur komando darurat jeung saterusna.
(1) Widang pusat komando darurat
Dina sistem kaamanan tradisional, konperénsi pidéo sareng panjagaan pidéo henteu saling ngaganggu sareng beroperasi dina waktos anu sami, nu hartina dina urutan pikeun mastikeun pamakéan normal tina sistem kaamanan, perlu pikeun investasi waragad pangropéa saluyu dina dua sistem, nu ampir ngaronjatkeun beban pamakéan. Paréntah video sareng sistem pangiriman ngahijikeun konperénsi pidéo, video monitoring sarta paréntah sarta dispatching, tur sabenerna ngahontal “ningali, dédéngéan, nelepon, informasi akurat, positioning akurat jeung respon gancang”, pikeun mastikeun yén pangumpulan inpormasi gancang sareng akurat sareng petunjukna dikaluarkeun gancang, nu greatly ngaronjatkeun kagancangan respon jeung efisiensi processing keur kaayaan darurat. Eta nyadiakeun jarak jauh jeung-speed tinggi nirkabel transmisi real-time pikeun paréntah seuneu, nyalametkeun, seuneu jeung pangintipan, nu greatly ngaronjatkeun kagancangan jeung efisiensi paréntah darurat tur dispatching.
(2) Militér jeung pertahanan nasional
“Lamun hayang ngalakukeun pakasaban alus, Anjeun kudu mimiti nguntungkeun diri.” strengthening tentara ngaliwatan elmu pangaweruh jeung téhnologi mangrupa arah penting tina konstruksi militér Cina di jaman anyar. Sistem kiriman pidéo cocog pikeun sarat latihan tempur militér sareng maénkeun kamampuan komando interaktif sacara real-time visual dina sagala rupa latihan latihan militer.. Ngaliwatan platform ieu, pos komando, widang latihan komo lapangan latihan situs bisa disambungkeun sakabéhna, digabungkeun jeung kaayaan lapangan latihan militér, pikeun ngawujudkeun kombinasi deukeut latihan teoritis jeung pasukan nyata, alat-alat nyata jeung amunisi hirup. Dina waktos anu sasarengan, manajemén modernisasi militér bandara militér sarta terminal militér nempatkeun maju syarat luhur pikeun manajemén komprehensif. Larapkeun paréntah sareng kiriman tiasa ngaktipkeun pamimpin sareng personel anu sasuai dina tugasna pikeun leres-leres nangkep sadaya masalah anu aya di bandara atanapi situs terminal di kantorna sorangan., ku kituna nyadiakeun dasar kuat pikeun timely nanganan situasi relevan sarta-pembuatan kaputusan.
(3) Transit Rel Urban
Salaku fasilitas angkutan umum pangpentingna di kota, transit rail boga ciri volume lalulintas badag, interval miang pondok tur speed gancang. Pikeun mastikeun operasi normal sareng pangropéa angkutan karéta api, peran komando jeung sistem dispatching utamana penting. Ku sabab kitu, aplikasi sistem komando pangiriman darurat angkutan karéta kota utamana ngagunakeun téknologi inpormasi pikeun ningkatkeun kaayaan darurat sareng ningkatkeun efisiensi paréntah pangiriman karéta., pembuangan darurat sareng tanggap darurat.
(4) Widang kakuatan
Pasokan énergi anu cekap sareng stabil langsung mangaruhan operasi sareng pamekaran ékonomi sosial sareng karaharjaan masarakat.. Eta kudu ngandelkeun kakuatan modern dewasa sarta stabil dispatching paréntah sarta sistem kontrol profésional, nu ngawengku kakuatan grid dispatching puseur komando, puseur komando produksi kakuatan, puseur ngawas kakuatan, puseur dagang kakuatan, jsb., sarta undertakes nu real-time ngawaskeun data grid kakuatan Power produksi pesenan ngaluarkeun, operasi jaringan kakuatan dispatching, penanganan darurat sarta fungsi penting lianna.
Kaunggulan kalapa tina LED tampilan spasi leutik

× WhatsApp